bus auto fiets
Menu

Over Wonen in Park Tholen

In Wonen in Park Tholen woon je in een ruim opgezette wijk met als basis een park vol groen, water en speelvoorzieningen. Hier loop je een rondje met het hondje, spelen de kinderen in een natuurlijke omgeving, ontmoet je je buren, en kom je thuis. Wonen in Park Tholen. Van nature verbonden.

Thuiskomen in alle rust met de stad om de hoek

Nieuwbouwproject Wonen in Park Tholen is gelegen in Tholen, onderdeel van de provincie Zeeland. Het project zal verbonden worden met de bestaande wijk Dalempolder. Deze nieuwe woonwijk aan het park met naar verwachting 90 woningen komen aan de noordzijde van het dorp, tussen de Koningin Julianastraat en de Nieuwe Postweg, te liggen. 

Het zal een mooie mix van duurzame woningen worden, bedoeld voor starters, senioren, gezinnen en kleine huishoudens. Dat deze woningen met hun voeten in het park staan, maakt dit project werkelijk uniek! Meer dan de helft van het plangebied wordt ingevuld als park. Een nieuw park voor heel Tholen met een mooie combinatie van water en groen, een variëteit aan wandelpaden en fietsvoorzieningen, en dit alles klimaatadaptief ingericht.

 

De verwachting is dat de verkoop van de eerste fase in het voorjaar van 2024 start. De komende periode volgt meer duidelijkheid over de verschillende woningtypes en zullen we de eerste conceptbeelden van de architect kunnen delen.
De bouw van de eerste woningen start naar verwachting in de 2e helft van 2024. 

Wil je op de hoogte blijven van deze ontwikkeling of heb je een vraag? Meld je dan hieronder aan voor de nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws over Wonen in Park Tholen! Ook heb je de mogelijkheid om via jouw accountomgeving vragen te stellen, kun je jouw gegevens wijzigen en jouw mailinstellingen aanpassen.
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws over Wonen in Park Tholen!

Blijf op de hoogte over Wonen in Park Tholen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

   

Vrolijk Ouder Stel Op Bankje In Park LR
Wandelen In Een Zonnig Park LR
Vader Met Kind Lezend Op Bank

   

Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte