bus auto fiets
Menu

Locatie 

Waar ligt Wonen in Park Tholen en wat is er in de buurt te doen?
Wonen in Park Tholen is onderdeel van de wijk Molenvliet in Tholen-stad. Ideaal voor wie rust en ruimte zoekt, en toch alle voorzieningen in de buurt wil hebben.

Wonen in Park Tholen is gelegen op het Zeeuwse eiland Tholen, dat door het schelde-Rijnkanaal gescheiden wordt van Noord-Brabant. Hier vind je rust en natuur. Het eiland is omringd door het Krammer, de Krabbenkreek en de Oosterschelde. Het mooie eiland leent zich perfect voor verkenningstochten met de fiets of wandelend. En met zijn rijke historie zorgt de stad Tholen dat ook het culturele hart gevuld wordt. 

'Geen wonder dat steeds meer mensen in Zeeland willen wonen'

Afstand tot belangrijke punten

Op de kaart kan je de ligging van het project bekijken. Voor het gemak hebben wij hieronder de afstand tot een aantal locaties voor je opgezocht. De getallen geven het aantal minuten aan dat je onderweg bent.

Naar
Centrum Tholen 4 3
Brede School 3 3
Kinderopvang op de Fabeltuin 2 2
Zwembad De Spetter 2 2
Centrum Bergen op Zoom 33 17 29

Hotspots in de buurt van Tholen

Wonen in Park Tholen ligt in de stad Tholen op een steenworp afstand van Bergen op Zoom en de Zeeuwse wateren. Cultuur en natuur gaan hier hand in hand. Hier vind je rust en natuur. En er zijn nog meer mooie plekjes in de buurt!

De Veste van Tholen-stad
1

De Veste van Tholen-stad

Tholen-stad ligt aan de oostgrens van Zeeland en valt op door haar authentieke uitstraling. De historische stad telt maar liefst 60 rijksmonumenten en is nog grotendeels omgeven door wallen en vesten. Deze vesten zijn nog grotendeels intacr! Een wandeling over de vesten, de oude wallen en door het historische stadshart is een prima manier om kennis te maken met de stad. Dat kan op eigen gelegenheid of onder begeleiding van een stadsgids.

Zeeuwse wateren
2

Zeeuwse wateren

Kleine, knusse strandjes. Daar zijn er op Tholen veel van. Beschut achter de dijken kun je uren in de zon en aan het water doorbrengen. Je kunt er zwemmen of lekker pootjebaden. Is het water nog te koud? Dan is het ook leuk om heerlijk in het zand te spelen of langs de waterlijn te speuren naar schelpen en zeediertjes.
Ga je in de Oosterschelde pootjebaden? Trek dan wel waterschoenen aan; oesterschelpen hebben scherpe randjes!

Bergen op Zoom
3

Bergen op Zoom

Het bourgondisch Bergen op Zoom is slechts 10 kilometer van Tholen verwijderd. Bergen op Zoom behoort tot een van de oudste steden van Nederland. De smalle straatjes, oude pleintjes en eigenzinnige monumenten vormen een prachtig decor voor leuke winkeltjes, gezellige cafeetjes en sfeervolle restaurants. Niet alleen de historische binnenstad maar ook de omgeving van Bergen op Zoom nodigt uit om bezocht te worden. Fiets bijvoorbeeld naar Fort Roovere of naar de Binnenschelde.

Graag op de hoogte blijven over Wonen in Park Tholen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Sluit en geef nog een woning op
{{interestList.plots.length}}
{{plot.PlotNr}}. {{plot.PlotType}}

Tip:
Voeg meerdere
woningen toe

Update

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig een update ontvangen over dit project? Schrijf je dan nu in en ontvang als eerste bericht!

Blijf op de hoogte